Isparta Sağlık Sen Şube Başkanlığına Mahmut Ağun’un seçilmesinden sonra başlayan değişim rüzgarı meyvelerini vermeye başladı.

Göreve geldikten sonra hızlı bir çalışma başlatan Ağun, üye sayısını 1867’den 2720’ye çıkararak sendikanın yetkili konumuna gelmesini sağladı.

Bu başarı ile Sağlık Sen, Türkiye’de nüfusa oranla üye sayısını en çok artıran iller sıralamasında ikinci sırada yer aldı. Ağun, bu başarının fedakarca çalışan tüm yol arkadaşlarının emeği olduğunu belirtti.

KONUT PROJESİ

Sağlık Sen, Türkiye’de bir ilke imza atarak üyeleri için konut projesi başlattı. Vatan Mahallesi Davrazkent evlerinin hemen üstünde başlayacak olan bu projede, ilk etapta 120’yi aşkın brüt 149 metrekare daire inşa edilecek.

Ağun, projede hiçbir yöneticinin huzur hakkı almayacağını ve taksit artışlarının kamu çalışanları ücret artış endeksine göre belirleneceğini söyledi. Kooperatif mantığıyla yapılacak bu projede üyeler, özel kooperatif inşa maliyetlerine göre yüzde 50’ye varan uygun fiyatlarla ev sahibi olabilecek. Temel atıldıktan 32 ay sonra konutlar teslim edilecek.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’dan Personel Yetersizliğine Çözüm Çağrısı Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’dan Personel Yetersizliğine Çözüm Çağrısı

SAĞLIK SEN ÇOCUK KREŞİ

Sağlık Sen, çocuk sahibi üyeler için de önemli bir adım atarak Sağlık-Sen Çocuk Kreşi’ni hayata geçirdi. Şehir Hastanesi’nin karşısında faaliyete geçen kreşte, 86 üyenin çocuğuna kreş hizmeti veriliyor.

Bu hizmet, Türkiye’de bir ilk olarak Sağlık Sen Isparta Şubesi tarafından başlatıldı. Kreş, üyelerin mesai saatlerine göre düzenlenmiş olup saat 18.00’a kadar hizmet veriyor. Ağun, üyelerinin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.