Teşkilat Üyeleriyle Buluşma

Doğan, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ndeki (AFSÜ) 2 No’lu Sağlık-Sen Şube Başkanı Doç. Dr. Aydın Balcı ve üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşmada, teşkilat üyeleriyle çeşitli konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Sağlık-Sen Kreş Projesi Görüşmeleri

Doğan ve beraberindekiler, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u makamında ziyaret ederek, kurumda hayata geçirilmesi planlanan Sağlık-Sen Kreş projesi hakkında detaylı görüşmelerde bulundular.

Bu proje, sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik kreş hizmeti sunmayı amaçlıyor.

AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti

Doğan, Afyonkarahisar’daki programları kapsamında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’i de ziyaret etti. Bu ziyarette, sağlık çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Dr. Can Cevher Gürler'e Saldırının Ardından Adana'da Hekimler İş Bırakıyor! Dr. Can Cevher Gürler'e Saldırının Ardından Adana'da Hekimler İş Bırakıyor!

Eşlik Eden İsimler

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan’a, Afyonkarahisar’daki ziyaretlerinde Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu ve Sağlık-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Abdülkadir Hız eşlik etti.