Sahadan gelen talepleri önemseyerek, sendika içinde daha fazla dayanışma ve Mehmet Akif İNAN ruhunu canlandırmanın gerekliliğine inandıklarını belirten Sarıgöz. Genel Merkezle kopan bağların yeniden tesis edilmesi ve ötekileştirmenin önlenmesi amacıyla üyelerin teveccühünün önemine vurgu yaptı.

DAHA FAZLA İŞBİRLİĞİ VE İSTİŞARE VURGUSU

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde Kilis Sağlık Sen Şubesi için önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getiren Suat Sarıgöz, daha fazla işbirliği ve istişare kültürünün benimsenmesi gerektiğini ifade etti.

ADAY OLDUĞUNU DUYURDU

Sarıgöz, yeni dönemde Kilis Sağlık Sen Şubesi Başkanlığı için aday olduğunu açıklayarak, üyeleri daha güçlü ve etkili bir sendika oluşturmak için destek vermeye davet etti.

SARIGÖZ açıklamasında, 

Kilis Sağlık Sen Şubemizde, artık daha fazla koşmak, daha fazla istişare kültürüne önem vermek ve her daim sahada olmak adına çok önemli bir karar alıyoruz. Yeni dönemde sizlerin de yoğun talepleri neticesinde Kilis Sağlık Sen Şubemizin Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyor, tüm paydaşlarımızı daha iyi bir Kilis Sağlık Sen olmak adına desteğe davet ediyorum. Hepinizi en içten ve en kalbi duygularımla selamlıyor, yeni dönemin şimdiden yerelde Kilis'imize, genelde ise Sağlık Sen teşkilatımıza hayırlı olmasını niyaz ediyorum.

ifadelerine de yer verdi.

ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİM GELİYOR

Bu açıklama Kilis Sağlık Sen Şubesi için önemli bir değişimin habercisi olurken, üyelerin desteğini bekleyen Sarıgöz’ün yapılacak Kongre’de en güçlü aday olduğu ileri sürülüyor. tması hedefleniyor.