Ziyaret sırasında, ASH Daire Başkanı Dr. H. Hakan Karakaş ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Selahaddin Doğan ile bir araya gelen Ensarioğlu, 112 çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Sağlık-Sen’den Önemli Ziyaret

Başkan Ensarioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, uzun yıllardır görev yapan ve 112 ASH çalışanları tarafından sevilen Dr. H. Hakan Karakaş ve Dr. Selahaddin Doğan’a teşekkür etti. Ensarioğlu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri’ne katkı sunan tüm çalışanlara minnettarlığını dile getirdi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanlarından Hastane Yönetimine Tepki: ‘Sorunlar Göz Ardı Ediliyor’ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanlarından Hastane Yönetimine Tepki: ‘Sorunlar Göz Ardı Ediliyor’

112 Çalışanlarına Teşekkür

Ensarioğlu, “Gece-gündüz, yağmur-çamur demeden deprem, yangın ve sel gibi tüm acil durumlarda halkına hizmet etmekten geri durmayan tüm 112 çalışanlarına minnettarız. Bu fedakar çalışma, Diyarbakır’ın 112 çalışanlarının diğer illerde başarılarıyla anılmasına vesile oluyor ve bizleri gururlandırıyor,” dedi.

Sağlık Çalışanlarına Övgü

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Diyarbakır’ın 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarının özverili çalışmalarının altını çizen Ensarioğlu, “Bu güzel çalışma, Diyarbakır’ın 112 çalışanlarının başarısını diğer illerde de duyuruyor. Başarılarıyla bizleri gururlandıran tüm 112 çalışanlarına, Sağlık-Sen adına teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.