En düşük emekli maaşının 10 bin lirada kalmasıyla birlikte, milyonlarca emekli ek gelir sağlamak amacıyla bankaların emekli promosyonlarına yönelmeye başladı. Emekliler, en yüksek promosyon ödemesi yapan bankaları araştırırken, bankalar da emeklileri çekmek için rekabet halinde.

Kamu Çalışanlarına Promosyon Ödemeleri

Kamu çalışanları da bankaların ödeyeceği promosyon tutarlarını merakla bekliyor. Kamu kurumları, en yüksek promosyon ödemesi yapacak bankalarla sözleşme imzalamak için görüşmeler yapıyor. 

Benzine büyük İndirim Geliyor Benzine büyük İndirim Geliyor

Bu kapsamda, bankalardan kamu çalışanlarına 41 bin TL’ye varan promosyon ödemeleri yapılacak. Kamu çalışanları, sözleşme süresi boyunca alacakları bu promosyon ödemeleriyle rahat bir nefes alacak şeklinde yorumlar yapılsada promosyon bedelinin 2 yıl için minimum 60 bin lira olması gerektiği savunuluyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi: 36 Bin TL Promosyon

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, personellerine ödenecek maaş promosyonu için bankalarla masaya oturdu ve 36 bin TL teklif eden bankayla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve belediyenin iştiraki GOPKENT çalışanlarının hesaplarına, Kurban Bayramı arifesinde 36 bin TL promosyon ödemesi yatırıldı. Bu, İstanbul’da bir belediye tarafından çalışanlarına ödenen en yüksek maaş promosyonu olarak dikkat çekti.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü: 41 Bin TL Promosyon

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü ise İş Bankası ile yaptığı promosyon sözleşmesi kapsamında çalışanlarına toplam 41 bin TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. 

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, 11 bankayla yapılan görüşmeler sonucunda en yüksek promosyon teklifini İş Bankası’nın verdiğini ve 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Dr. Derdiyok, bu promosyon ödemesinin tüm sağlık çalışanları için hayırlı olmasını diledi.