Hekim Birliği: Sağlıkta Şiddete Hayır Demek İçin Birlik Olalım! Hekim Birliği: Sağlıkta Şiddete Hayır Demek İçin Birlik Olalım!

Yalçın’ın “MÜCADELEMİZ SONUÇ VERDİ” başlığıyla duyurduğu bu açıklama, sendikalı memurlar için aylık 642 TL bir gelire işaret ediyor.

Mücadelemiz Sonuç Verdi

Ali Yalçın, yaptığı açıklamada, bu süreçte verdikleri mücadelenin kolay olmadığını ancak sonunda olumlu sonuçlandığını belirtti.

Yalçın, “Toplu Sözleşme İkramiyesi konusunda sendikalı tüm kamu görevlilerinin mağduriyetini ortadan kaldıracak kanun değişikliği, Plan Bütçeden sonra TBMM Genel Kurulu’ndan da geçti,” dedi. Yalçın, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Destek Verenlere Teşekkür

Yalçın, bu sürecin başarılmasında büyük rol oynayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e, Grup Başkan Vekili Leyla Şahin Usta’ya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN’a ve Plan Bütçe Komisyonu üyeleri ile genel kuruldan geçmesini sağlayan milletvekillerine teşekkür etti.

“Bu süreçte birçok kez görüştüğüm ve desteğini aldığım Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet Yılmaz’a, AK Parti Grup Başkanı Sn. Abdullah Güler’e, Grup Başkan Vekili Sn. Leyla Şahin Usta’ya, ve özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN’a ve Plan Bütçe Komisyonuna, genel kuruldan geçmesini sağlayan milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Yeni Düzenlemenin Getirdikleri

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen ueni düzenleme ile birlikte sendikalı tüm memurlar herhangi bir baraj olmaksızın toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanacak. Toplu sözleşme ikramiyesinin yeniden düzenlenmesi ile sendika üyesi tüm memurlar aylık 642 TL ek ücret alabilecek.