Pursaklar Devlet Hastanesi’nde hizmet veren Kadın Doğum Servisi’nde detaylı bilgi alan Dr. Kurtcebe, hizmetlerin kalitesi ve mevcut ihtiyaçlar hakkında bilgi edindi. Bu ziyaret sırasında, Kadın Doğum Servisi’nin çalışma düzeni, hasta memnuniyeti ve personel ihtiyaçları hakkında kapsamlı bir değerlendirme yaptığı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı Binası Turuncu Renkle Aydınlandı! Sağlık Bakanlığı Binası Turuncu Renkle Aydınlandı!

Sağlık Çalışanlarına Destek

Pursaklar İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Saray Aile Sağlığı Merkezi’ndeki ziyaretlerinde sağlık çalışanlarıyla görüşen Dr. Kurtcebe, onların çalışma koşulları ve karşılaştıkları zorluklar hakkında bilgi aldı.

Sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Dr. Kurtcebe, sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için yapılması gerekenleri dinledi.

Ziyarette Eşlik Edenler

Dr. Kurtcebe’nin ziyaretine, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Hasan Bozkurt Türker, Halk Sağlığı Başkanı Doç. Dr. Mustafa S. Kotanoğlu, Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Murat Yazıcı, Halk Sağlığı Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Hasan Gül ve Dr. Kazım Tolga Ersen, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Doğan Akdoğan ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlker Abdurrahman Barutçu eşlik etti.