Ortopedist Dr. Tayyar Öz ve eşi Özlem Öz'ün satışını yaptığı kozmetik ve takviye gıda gibi ürünlerin sağlıksız üretildiği iddiaları gündeme geldi. Bu iddialar arasında, çiftin ürünleri tarihi geçmiş olmasına rağmen yeni etiketler yapıştırarak piyasaya sürdükleri suçlaması da bulunuyor. Ayrıca, "Fabrikalarımız var" açıklaması yapan çiftin, aslında üretimlerini fason firmalara yaptırdığı iddia ediliyor.

Mide Ameliyatı Sonrası Ölüm: Hastaneye İdari Soruşturma Açıldı Mide Ameliyatı Sonrası Ölüm: Hastaneye İdari Soruşturma Açıldı

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının sektörde bir dizi soruşturmalara yol açtığı bir dönemde, Tayyar-Özlem Öz çiftinin yaşadığı skandalın yankıları merak konusu oldu. İddiaların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ise merakla bekleniyor.

“ALTINLARIM İMİTASYON”

Güzellik merkezi sahibi Özlem Öz gündem olmalarının ardından dün Instagram hesabından “Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı” notuyla paylaştığı videoda, “Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım” ifadelerini kullandı.

23