Bakan Memişoğlu, sabah saatlerinde Elazığ'a gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi ve 3 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezi’nin açılışını yaptı.

Devlet Hastanesi'ndeki Hijyen Sorununa Tepki Devlet Hastanesi'ndeki Hijyen Sorununa Tepki

Elazığ'daki temaslarının ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Bakan Memişoğlu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizin en değerli illerinden biri olan Elazığ’dayız. Kahramanlık ve mertliğin merkezi olan bu şehirde, sağlık alanında çok iyi şeylerin yapıldığını görmek bizi mutlu etti. Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Elazığ'daki Sağlık Hizmetlerinde İlerlemeler

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Elazığ'daki sağlık hizmetlerinin kalitesinden övgüyle bahsederek, "Elazığ'da sağlıkla ilgili çok iyi hizmetler veriliyor. Fırat Üniversitesi gibi köklü bir tıp fakültesi ve hastanesi olan bu şehirde, şehir hastanemizde de çok iyi işler yapıldığını gördük. 6 Şubat'taki depremin ardından yaraların sarılma aşamasında olduğunu ve bu süreçte sağlık hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük" ifadelerini kullandı.

Gelecek Projeler ve Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi

Bakan Memişoğlu, Elazığ’daki sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. Eski hastaneler ve askeriyeden alınan alanlar üzerinde yeni projeler üreteceklerini belirten Memişoğlu, "Elazığ’da sağlık hizmetlerini daha iyi hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Burada her türlü sağlık hizmetinin sunulabildiği hastanelerin olması bizleri mutlu etti. Sağlık alanında daha büyük adımlar atmak için çalışmalarımız sürecek" dedi.