Ülke genelinde sağlık çalışanları bu tarihte döner sermaye primlerini alırken, Diyarbakır’daki sağlık personeli ödemelerin yapılmadığını belirterek şikayetlerini dile getiriyor.

Hemşire Patlamadan, Hemşire Arkadaşını Sorumlu Tuttu: ‘Yakmayın Dedim, Dinlemedi’ Hemşire Patlamadan, Hemşire Arkadaşını Sorumlu Tuttu: ‘Yakmayın Dedim, Dinlemedi’

Diyarbakır’daki sağlık çalışanları, teşvik ödemelerini 5 gündür alamadıklarını ifade ediyor. Bazı personelin izinli olması nedeniyle ödemelerde gecikme yaşandığı belirtiliyor. Çalışanlar, ödemelerin yapılmaması nedeniyle maddi zorluklar yaşadıklarını ve bu durumun kendilerini mağdur ettiğini vurguluyor.

Belirsizlik Sürüyor

Sağlık çalışanları, ödemelerin ne zaman yapılacağı konusunda belirsizlik yaşadıklarını dile getirerek yetkililere çağrıda bulunuyor. “Ödemelerin bu kadar gecikmesi, hem maddi hem de moral açısından bizi olumsuz etkiliyor” diyen sağlık çalışanları, sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

Ödemelerin gecikmesi, Diyarbakır’daki sağlık kurumlarında çalışan personel arasında huzursuzluk yaratırken, yetkililerden konuyla ilgili açıklama veya çözüm bekleniyor.