Bayburt Ziyareti

Dün Trabzon'u ziyaret eden Sağlık Bakanı Memişoğlu, bugün kara yoluyla Bayburt'a geldi. Bayburt Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Memişoğlu, Vali Mustafa Eldivan'dan bilgi aldı. Ardından Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak halkla bir araya geldi. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle buluştu. Ziyaretin son durağı Bayburt Devlet Hastanesi oldu.

Sağlık Hizmetleri ve Yeni Hastane

Bayburt Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Bakan Memişoğlu, "Bayburt'ta yeni yapılan devlet hastanemizde sağlıkla ilgili bilgileri, istekleri aldık. Eski hastanemizle ilgili sağlık planlamamızı yapıyoruz. Bayburt'un sağlıkla ilgili birçok sorunun çözüldüğünü görüyoruz. Sayın Valimiz, vekilimiz ve il sağlık müdürümüz koordineli ve uyum içinde çalışıyor. Bayburt, gerçekten çok güzel bir şehir; burada çok güzel ağırlandık ve sağlık hizmetlerinin iyi sunulduğu bir şehir. İnşallah daha da iyi olacak" dedi.

Aile Hekimi Vekalet Davasını Kazandı: Hak Ediş Kesintisi İade Edilecek! Aile Hekimi Vekalet Davasını Kazandı: Hak Ediş Kesintisi İade Edilecek!

Gümüşhane Ziyareti

Bakan Memişoğlu, Bayburt'taki incelemelerinin ardından Gümüşhane'ye doğru yola çıktı. Sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesine yönelik ziyaretlerine devam edecek.