Memişoğlu, Vali Alper Tanrısever’i ziyaret ettikten sonra Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Gümüşhane’de İncelemeler

Gümüşhane Belediyesi, AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarını ziyaret eden Bakan Memişoğlu, Gümüşhane Toplum Sağlığı Merkezi ile Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Memişoğlu, Gümüşhane’nin sağlık alanında iyi bir konumda olduğunu ifade etti.

“Sağlık Hizmetleri Daha İyi Olacak”

Memişoğlu, “Kentte iyi bir hastane ve iyi bir sağlık ekibi var. Daha da iyi olacak inşallah. Tabi ki bazı sorunlarımız var. Bazı ilçelerdeki hastanelerimizi destekleyeceğiz. Merkezdeki hastanemizin de yerini güzel bir sağlık kompleksiyle süslendireceğiz. Onunla ilgili planlamalarımız yapılıyor. Bazı hastanelerimizde cihaz eksikliklerini tamamlayacağız. Hem yönetim hem de bütün sağlık ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi! Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi!

Sağlık Çalışanlarına Değer ve Saygı

Sağlık çalışanlarının insanları yaşatmak ve onlara iyilik etmek için çaba harcadığını vurgulayan Memişoğlu, “O nedenle insanların bize değer vermesini ve saygı duymasını da istiyoruz. Hastalarımız bizim için çok değerli ama en önemlisi de hastalanmadan sağlığımızı korumak. Topluma her zaman kötü alışkanlıklardan, bağımlılıklardan, hareketsizlikten uzak durmalarını, sağlıklı beslenmelerini öneriyoruz,” şeklinde konuştu.

Ziyarette Eşlik Edenler

Bakan Memişoğlu’na, incelemeleri sırasında Vali Alper Tanrısever, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Sağlık İl Müdürü Necip Yemenici, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve diğer ilgililer eşlik etti.