Bölgedeki hareketlilik nedeniyle alınan bu kararla, sağlık personellerinin can güvenliği sağlanmış oldu.

Sağlık personellerinin Türkiye’ye dönüşünde herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşılmadığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Türkiye’ye dönen sağlık personellerinin, güvenli bir şekilde ülkelerine ulaştıkları ve gerekli kontrollerin ardından sağlık durumlarının stabil olduğu açıklandı.

Kamuda Tasarruf Tedbirleri: Uymayanlara Cezai Yaptırımlar Geliyor Kamuda Tasarruf Tedbirleri: Uymayanlara Cezai Yaptırımlar Geliyor

HABERİN GEÇMİŞİ

Özellikle Mare Hastanesi ve Çobanbey’deki sağlık çalışanlarının durumu, bölgedeki olaylar nedeniyle merakla takip ediliyordu. 

Akşam saatlerinde gelen bilgilere göre, Mare Hastanesi’nde çalışan 40 sağlık personelinin, Suriyeli meslektaşları tarafından koruma altına alındığı belirtildi.

Mare Hastanesi 1

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, Mare Hastanesi’nde görevli hemşireler ve diğer sağlık çalışanları, bir süre yardım bekledikten sonra güvenli bir bölgeye alındı. 

Güvenlik güçleri ve hastane yönetimi, sağlık çalışanlarının güvenliğini sağlamak için yoğun çaba sarf etti. Çobanbey’de görev yapan sağlık personelinin de sağlık durumlarının iyi olduğu ve güvenli bölgeye tahliye edildikleri öğrenildi. 

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, çalışanlarının güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemlerin alındığı ve bu sürecin titizlikle takip edildiği belirtiliyor.