Olay, akşam saatlerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle başladı. Kavgada, taraflardan U.A. (23), bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Yoldan Geçen Kişi Sırtından Vuruldu

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık çalışanları, yaralı U.A.’ya müdahale ederken, gruplar arasında bir kez daha silahlı çatışma çıktı. Bu sırada yolda yürüyen Ş.Ö. isimli vatandaş, sağlık çalışanlarının üzerinden geçen kurşunlardan ikisiyle sırtından yaralandı. İki yaralı da hızla ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay Yerinde İnceleme ve Polis Çalışmaları

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, çok sayıda kovan ve bir tabanca ele geçirdi. Yaralılardan Ş.Ö.’nün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis, olaya karışanların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yoğun Bakım Skandalı: 19 Bası Yarası İhmal İddiasıyla Gündemde! Yoğun Bakım Skandalı: 19 Bası Yarası İhmal İddiasıyla Gündemde!

Güvenlik Önlemleri Alındı

Diyarbakır’da yaşanan bu dehşet verici olayın ardından, polis güvenlik önlemlerini artırarak bölgedeki kontrolünü sıkılaştırdı.

Soruşturmanın devam ettiği ve olaya karışan kişilerin yakalanması için tüm imkanların seferber edildiği belirtildi.