Türk-İş Başkanı Ergün Atalay: ‘İşçiler 12 Ay Çalışıyor, 1,5 Ayını Vergiye Veriyor’ Türk-İş Başkanı Ergün Atalay: ‘İşçiler 12 Ay Çalışıyor, 1,5 Ayını Vergiye Veriyor’

Geçtiğimiz yıl yetkili sendika olarak Türk Sağlık Sen’in yer aldığı Merkez Teşkilatında, bir yıl aradan sonra Sağlık Sen yeniden yetkiyi alarak önemli bir dönüş yaptı. 

Sagliksen Bakanlik Sube 1

Açılış töreni, Bakanlık Bilkent Yerleşkesinde büyük bir coşkuyla yapıldı.

Şube Başkanları İle Coşkulu Açılış

Açılışa Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Mustafa Irgat, çeşitli Bakanlık Daire Başkanları ve çevre illerden gelen Sağlık Sen Şube Başkanları katıldı. 

Sagliksen Bakanlik Sube 2

Sağlık Sen’in yeniden yetkiyi alması, teşkilatın büyük bir sevinç ve gurur yaşamasına neden oldu. Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren ve yönetim kurulu, yeniden yetkili sendika olmaları nedeniyle tebrik edildi. 

Sagliksen Bakanlik Sube 3

Sağlık Sen Genel Başkanı Doğan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatında Bakanlık Şubemizin işyeri temsilciliği açılışını gerçekleştirdik. Sağlık-Sen’e üye olarak mücadelemize ortak olan kıymetli üyelerimize; her daim sahada emek veren başta Şube Başkanımız Tahir Eren olmak üzere şube yönetim kurulumuza, temsilcilerimize ve yürekli teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sagliksen Bakanlik Sube 4

"her zaman sağlık çalışanlarının yanındayız"

Açılış töreni, Sağlık Sen’in sağlık çalışanları arasındaki temsil gücünü artırma vizyonunun bir parçası olarak görülüyor. Genel Başkan Doğan, açılış sonrası yaptığı açıklamada, Sağlık Sen’in her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduğunu ve onların haklarını savunmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiği öğrenildi. 

Sagliksen Bakanlik Sube 5

Fuat Çalışkan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık Sen yönetimi, açılış töreninin ardından, Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığı’na yeniden atanan Fuat Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sağlık Sen yönetimi, Çalışkan’a yeni görevinde başarılar diledi.