Aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının haklarını savunan Sağlık-Sen, düzenlemenin olumlu yönde şekillenmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Aile Hekimliği Yönetmeliği Üzerinde Yoğun Çalışma

Sağlık-Sen, Aile Hekimliği Yönetmelik Taslağı’nın ortaya çıkmasından bu yana, konuya titizlikle yaklaşarak raporlar ve eylem planları hazırladı. Taslak metindeki olumlu ve olumsuz yönleri belirleyen Sağlık-Sen, bu raporu ilgili yetkililerle paylaşarak aile hekimleri ve sağlık çalışanlarının haklarını korumak adına mücadele ediyor.

Doğan: “Gelir Kaybına Yol Açacak Düzenlemeler Yapılmamalı”

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette, Doğan, taslak metnin aile hekimleri ve sağlık çalışanları için olumsuz sonuçlar doğurmaması gerektiğini vurguladı.

“Aile hekimi, hemşire ve ebelerin gelir kaybına uğramaması en büyük önceliğimizdir”

diyen Doğan, Sağlık-Sen’in çalışanların haklarını savunmaya devam edeceğini belirtti.

Manisalı Hekimler Ayakta: Sağlık Bakanı’na İstifa Çağrısı Manisalı Hekimler Ayakta: Sağlık Bakanı’na İstifa Çağrısı

Sağlık-Sen TBMM’de Temaslarını Sürdürüyor

Sağlık-Sen heyeti, geçtiğimiz hafta da TBMM’de çeşitli milletvekilleri ile temaslarını sürdürdü. AK Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ve AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı ile gerçekleştirilen görüşmelerde, taslak üzerindeki öneriler paylaşıldı. Sağlık-Sen, aile hekimliği çalışanları için mücadeleye devam ediyor.