Gazeteci yazar Sema Maraşlı’nın Cumhurbaşkanı için kullandığı bu ifadeyi onaylayan Ceylan, sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı.

Müdürlükten Henüz Bir Açıklama Yok

Bu olayın ardından, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz’dan hala bir açıklama gelmediği ve herhangi bir soruşturma başlatılmadığı belirtiliyor. Solmaz’ın sessiz kalması, kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu olaya yönelik tepkileri daha da artırdı.

Il Saglik Mudurlugu

Tepkiler ve Suçlamalar

Kamu Hastaneleri Başkanı Mehmet Reşat Ceylan’ın retweetini kamuoyuna duyuran Zülfikar Ateş, İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz’a da tepki gösterdi.

Hastanede Bıçaklı Saldırıda, Güvenlik Görevlisinin Kan Donduran İfadesi! Hastanede Bıçaklı Saldırıda, Güvenlik Görevlisinin Kan Donduran İfadesi!

Ceylan’ın FETÖ ile bağlantılı olduğunu iddia eden Ateş, Solmaz’ı göreve davet etti.

Ateş, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Sayın tcbestepe, Abdullah SOLMAZ FETÖ terör örgütü ile iltisaklı olan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü başkanlarınız için ne yaptınız? Gereken tarafınızca yapılmayacaksa, gerekeni sayın Ali Yerlikaya ile yeni Bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından yapılmasını arz ederim.” ifadelerini kullandı.

Gündemi Sarsan Olay

Son günlerde gündemi meşgul eden bu olay, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nde ciddi tartışmalara yol açtı. Kamuoyunun dikkatini çeken bu iddialar karşısında İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz’ın ne zaman ve nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.