Sürücülerden Ambulansa Örnek Davranış: Fermuar Yöntemiyle Yol Verdiler Sürücülerden Ambulansa Örnek Davranış: Fermuar Yöntemiyle Yol Verdiler

Olayın ardından gözaltına alınan Görmüş'ün savcılık ifadesinde, Mehtap G. ile daha önce bir ilişkisi olduğunu iddia ederek, onun başka biriyle yakınlaşması nedeniyle sinirlenip saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Hastane Polikliniğinde Kanlı Tartışma

Altınordu ilçesindeki Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan olay, poliklinik servisi önünde gerçekleşti. Orhan Görmüş, burada karşılaştığı Mehtap G. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Görmüş, yanında taşıdığı bıçakla Mehtap G.'yi yaraladı. Mehtap G.'nin yanındaki yakını Mustafa G., saldırıya müdahale etmeye çalıştı ancak çıkan arbedede o da elinden yaralandı.

Ameliyata Alındı

Aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle akciğerinden yaralanan Mehtap G., hemen hastanede ameliyata alındı. İki saat süren operasyonun ardından Mehtap G.'nin hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Elinden yaralanan Mustafa G. ve saldırgan Orhan Görmüş de acil serviste ayakta tedavi edildi. Orhan Görmüş, olayın ardından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanan Görmüş'ün, savcılık ifadesinde kıskançlık nedeniyle bu saldırıyı gerçekleştirdiğini belirttiği öğrenildi.