Rize-Artvin Havalimanı'nda karşılanan Bakan Memişoğlu, şehir merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Sağlık İl Müdürü Mustafa Tepe ve diğer kurum amirleri de kendisine eşlik etti.

Esnaf Ziyaretleri Yaptı

Bakan Memişoğlu, Atatürk Caddesi ve yeni belediye bloklarında esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Bir taksi durağında taksicilerle çay içen Memişoğlu, Rizelilerin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 "Rize'yi ve Rizelileri Özlemişiz"

Ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Rize güzel bir şehir, özlemişiz. Islanmayı da Rizelileri de özlemişiz. Daha iyi bir sağlık hizmeti vereceğiz," dedi. Bakan Memişoğlu, Şehir Hastanesi’nin inşaatının başladığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağlık hizmetinde daha iyi yerlere geleceğiz," ifadelerini kullandı.

Aile Hekimlerinden Elektronik Reçete Sorunu Aile Hekimlerinden Elektronik Reçete Sorunu

Rize'ye Ve Halkımıza Layık Bir Sağlık Hizmeti Sunacağız

Bakan Memişoğlu, Rize'de sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için önemli adımlar atıldığını ve Şehir Hastanesi’nin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artacağını vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde sağlık alanında daha büyük başarılara imza atacaklarını belirten Memişoğlu, "Rize'ye ve halkımıza layık bir sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz," dedi.