Babasına kemoterapi tedavisi uygulandığını, fakat hastanenin süreç boyunca ilgisiz davrandığını belirten Dilek, hemşire ve doktorlardan gereken ilgiyi görmediklerini öne sürdü.

 "Bizi Oyaladılar, Babam Enfeksiyonla Eve Gönderildi"

Dilek’in şikayetinde, babasına kemoterapi tedavisi uygulandığını ve tedavi sürecinde sürekli olarak iyileşeceği yönünde kendilerine umut verildiğini dile getirdi. Ancak babasının ikinci kemoterapi sonrasında kötüleştiğini belirten Dilek, "Bizi 500 enfeksiyonla eve yolladılar, sonra babam fenalaştı, yatış yaptı. Ne doktor ne hemşire gelen giden yok" şeklinde konuştu.

Özel Hastane Yakınında Silahlı Çatışma: 6 Kişi Yaralandı Özel Hastane Yakınında Silahlı Çatışma: 6 Kişi Yaralandı

 "Hemşire, Doktoru Çağırmadı, Babam Ellerimde Fenalaştı"

Babası fenalaştığında hastane personelinden gereken ilgiyi görmediklerini iddia eden Dilek, "Babam ellerimde fenalaştı, hemşireye doktoru çağır dememe rağmen telefonla oynadı" ifadesini kullandı. Babasının son anlarında gereken tıbbi müdahalenin yapılmadığını belirten Dilek, babasının entübe edilmesi sürecinin de hastane tarafından doğru yönetilmediğini ileri sürdü.

 "İnsan Sağlığını Hiçe Sayan Bir Ticarethane"

Dilek, babasının ölümünden sonra yaşadıkları hayal kırıklığını dile getirerek, "Babamı kaybedeli bugün 1 hafta oldu. Hastanenin önünden dahi geçmeyin. İnsan sağlığını hiçe sayan bir ticarethane" dedi. Şikayetini **şikayetvar.com** platformunda paylaşarak, hastanenin hizmet ve personel ilgisizliğine dikkat çekti.

Bu şikayet, hastane hizmetleri hakkında soru işaretleri oluştururken, ilgili kurumdan konuya ilişkin bir açıklama yapılması bekleniyor.