Daha önce Kocaeli Şehir Hastanesi Kurucu Başhekimliği görevini de yürüten Dr. Çardak, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve birçok sağlık yöneticisinin katıldığı törenle görevini devraldı.

Törende, görevini devreden Uz. Dr. Sertan Acar’a teşekkür plaketi sunan İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, Acar'ın Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, "Sertan Bey, çalışkan ve başarılı bir arkadaşımız. Yeni Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Çardak’ın da bu başarıyı sürdüreceğine inanıyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeni Başhekim Op. Dr. Aziz Çardak, konuşmasında, "Bu görevi devralmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. İl Sağlık Müdürümüz ve yönetim ekibine teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Uz. Dr. Sertan Acar ise konuşmasında, "Sayın İl Sağlık Müdürümüze ve yönetim ekibine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi, çalışkanlığıyla tanıdığımız Başhekim Aziz Çardak’a devrediyorum. Başarılı olacağına gönülden inanıyorum ve her zaman desteğe hazırız" dedi.

Hastane Başhekimliğinde Yine Erkek Hâkimiyeti: Fotoğraf Karesinde Bile Yer Vermediler! Hastane Başhekimliğinde Yine Erkek Hâkimiyeti: Fotoğraf Karesinde Bile Yer Vermediler!

Konuşmaların ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Pehlevan, Op. Dr. Aziz Çardak'a çiçek takdim etti. Op. Dr. Çardak, görevi devralarak yeni görevine resmen başlamış oldu.