Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Oldu Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Oldu

Dr. Özlem Baykal’ın Özgeçmişi

1983 yılında İstanbul/Bakırköy’de doğan Dr. Özlem Baykal, ilk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. 2007 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 2013 yılında aynı üniversitede iç hastalıkları ihtisasını tamamladı.

Kariyer ve Deneyimler

Dr. Baykal, 2013-2022 yılları arasında Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, 2022-2024 yılları arasında ise Safranbolu Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. Sağlık sektöründe geniş bir deneyime sahip olan Dr. Baykal, evli ve iki çocuk annesi olup, İngilizce bilmektedir.

Yeni Görevi İçin Tebrik Edildi

Başhekim Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla tebrik edilen Dr. Özlem Baykal, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hasta memnuniyetini sağlamak için özveriyle çalışacağını ifade etti.

Dr. Baykal, Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yapacağı süre boyunca, sağlık hizmetlerini daha ileriye taşımak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Yeni görevinin, kendisine duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu ve bu güveni boşa çıkarmamak için çalışacağını vurguladı.