Prof. Dr. Semra Kahraman ve doktor eşi Süleyman Sıtkı Kahraman, gürültü nedeniyle rahatsız oldukları gerekçesiyle Aşçıoğlu’nu mahkemeye vermiş ve 1 yıl hapis cezası istemişti.

Şikayet ve Tehdit İddiaları

Süleyman Sıtkı Kahraman, Aşçıoğlu’nun tehditler savurarak rahatsızlık vermeye devam ettiğini iddia etti. Semra Kahraman da, Aşçıoğlu’nun “Siz gürültüyü bundan sonra görün. Artık her gün parti yapacağım” diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Mahkeme Süreci ve Gizlilik Talebi

Geçtiğimiz günlerde mahkemede tarafların yargılaması yapıldı. Cenk Aşçıoğlu’nun avukatı, savunma dilekçesinde Aşçıoğlu’nun huzur ve sükununu bozma amacı taşımadığını, arkadaşlarıyla evde vakit geçirirken komşularını bilgilendirdiğini belirtti.

Ayrıca, Aşçıoğlu’nun yurt dışında olduğu zamanlarda bile komşuların müziğin sesini kısması için uyarıda bulunduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanı'ndan Gaziler Günü'nde Anlamlı Ziyaret! Sağlık Bakanı'ndan Gaziler Günü'nde Anlamlı Ziyaret!

Şikayetten Vazgeçildi

Semra Kahraman’ın avukatı, müvekkilinin konunun basına yansımasından rahatsız olduğunu belirterek gizlilik kararı talep etti ve şikayetten vazgeçtiklerini açıkladı. 

Aşçıoğlu’nun avukatı da müvekkilini hazır edemediklerini gerekçe göstererek gizlilik kararı talep etti. Ancak mahkeme, iki celsedir duruşmaya katılmayan Aşçıoğlu ve Kahraman hakkında zorla getirme kararı vererek gizlilik talebini reddetti.