Baba-oğul, 1,5 haftadır aynı hastanede birlikte çalışıyor ve hastalarına şifa olmaya çalışıyor.

Özel Hastane Hakkında Dikkat Çeken Şikayet Özel Hastane Hakkında Dikkat Çeken Şikayet

 "Kura Sonucu Mutluluktan Çığlık Attım"

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bu yıl bitiren Boran Alagöz, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kadrolar doğrultusunda tercihini yaptı. Babasının görev yaptığı hastaneyi ilk tercihi olarak belirleyen Alagöz, kura sonucunda bu hastaneye atanmasının ardından büyük bir sevinç yaşadığını anlattı. Boran Alagöz, kura sonucunu canlı yayında takip ettiğini belirterek, "Son anda ismimi görünce mutluluktan çığlık attım" dedi.

 "Babamdan Etkilenerek Tıp Tercih Ettim"

Küçüklüğünden beri babasının doktor olmasından etkilendiğini belirten Boran Alagöz, onun işini severek yapmasının kendisini motive ettiğini ifade etti. Lise yıllarında kararsız olduğunu söyleyen Alagöz, babasının mesleği ve annesinin de desteğiyle tıp okumaya karar verdiğini söyledi. Babasıyla aynı hastanede çalışmanın heyecan verici olduğunu belirten genç doktor, sabahları birlikte hastaneye gitmenin ayrı bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

 "Oğlumla Aynı Hastanede Çalışmak Büyük Bir Gurur"

Prof. Dr. Ala Alagöz ise oğluyla aynı hastanede çalışmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. Alagöz, "Oğlumla birlikte çalışmak olağanüstü bir his. Bu süreçte oğlumun buraya adapte olmasını izlemek gurur verici" dedi. Alagöz, mesleki deneyimlerini oğluyla paylaşmanın, ilerleyen zamanlarda evde tıp konuşmalarının artmasına yol açabileceğini de esprili bir şekilde dile getirdi.