Sosyal Medya Mesajları

İddiaya göre Taner Ay, aşık olduğu bir doktorun karşılık vermemesi üzerine sosyal medya üzerinden doktoru taciz etmeye başladı. Doktorun kendisini her yerden engellemesi üzerine, Ay’ın Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesaplarını kullanarak taciz mesajları attığı öne sürüldü.

Aracına Not Bıraktı

Doktorun ailesinin kızlarının yaşadığı durumu araştırmaya başlaması üzerine, Taner Ay geçen hafta doktorun arabasının yanına giderek önce bir not bıraktı, ardından aracın camını kırdı.

Tatil Kabusa Döndü: Akyazı’lı Doktor Kıbrıs’ta Gözaltına Alındı! Tatil Kabusa Döndü: Akyazı’lı Doktor Kıbrıs’ta Gözaltına Alındı!

Olay Yargıya Taşındı

Tacize uğradığı iddia edilen doktor, “Olay yargıya taşındı. Konuşmak doğru olmaz” diyerek açıklama yapmaktan kaçındı. Taner Ay ise doktorla önce bir gönül bağı olduğunu, ancak ilişkilerinin zamanla bittiğini belirterek doktoru taciz etmediğini iddia etti. Ay, “Kemal Bey’in sosyal medya hesaplarının şifresini ona ben verdim. O mesajları kendisi atmış. Ben atmadım” dedi.

Siyasi Kumpas İddiaları

Taner Ay, olayın çok karışık olduğunu belirterek, “Tarafıma yönelik siyasi bir kumpas ve karalama kampanyası var. Doktorun yıpranmasını istemiyorum. Kendisi de bir şeylerden korktuğu için böyle şikayet yaptı. Arabanın yanına gittiğim doğru. Not bıraktım, camı kırdım” şeklinde konuştu.

Konunun yargıya taşınmasıyla birlikte olayın detaylarının netleşmesi bekleniyor.