Olay, Atakent Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde gerçekleşti.

7.650 TL’lik Alışveriş

H.K.Ş. isimli kadın, Atakent Mahallesi’ndeki bir iş yerine giderek 7.650 TL değerinde giyim ve ayakkabı satın aldı. Kasaya geldiğinde kartında yeterli limit olmadığını belirten kadın, iş yerine ait IBAN numarasını istedi. Babasının, iş yerine ait IBAN’a para göndereceğini söyleyen H.K.Ş., bir süre sonra iş yerinden ayrıldı.

İletişim Kurulamadı

Kadının verdiği telefon numarasına ulaşamayan esnaf, dolandırıldığını fark etti. Kendini hemşire olarak tanıtan H.K.Ş.‘nin Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde çalıştığını iddia ettiği öğrenildi. Ancak, alışveriş tutarı hesaba geçmeyince, iş yeri sahibi karakola giderek şikayetçi oldu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Otoparkında Otomobil Hırsızlığı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Otoparkında Otomobil Hırsızlığı

Esnafın İfadesi

Esnaf, yaklaşık 20 yaşlarındaki genç kadının, iş yerine gelip alışveriş yaptıktan sonra para transferi sözüyle ayrıldığını belirtti. Kadının verdiği telefon numarasına ulaşamayan iş yeri sahibi, dolandırıldığını anladı ve karakola giderek durumu bildirdi. Şanlıurfa polisi, dolandırıcılık iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.