“Sağlık-Sen olarak 29 yıllık bir geçmişe sahibiz. Bu süre zarfında, önemli kazanımlar elde ettik ve bu kazanımları artırmaya devam ediyoruz.” Diyen Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, “Sendikamızı büyütmek, geliştirmek ve dünya standartlarının üzerine çıkarmak en büyük hedefimizdir. Sosyal sendikacılık anlayışıyla, sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerimizin haklarını geliştirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

7. Dönem 7. Başkanlar Kurulu Toplantısı

Sağlık-Sen 7. Dönem 7. Başkanlar Kurulu 2. Grup Toplantısı Genel Merkezde gerçekleştirildi. Yapılan toplantı ile, sahada yaşanan sorunlar, atılması gereken adımlar ve önümüzdeki döneme ilişkin değerlendirmelerin ele alındığı öğrenildi. Doğan, “Şube başkanlarımızın destekleri, kararlılıkları ve cesaretleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ali Yalçın: ‘Maaş Artışları Enflasyon Karşısında Erimeye Devam Ediyor’ Ali Yalçın: ‘Maaş Artışları Enflasyon Karşısında Erimeye Devam Ediyor’

Teşekkür ve Gelecek Planları

Genel Başkan Doğan, toplantıda yaptığı konuşmada, sahada yaşanan sorunların çözümü için atılacak adımların önemine değindi ve şube başkanlarının desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Sendikamızı büyütmek ve geliştirmek için yenilikçi yöntemlerle mücadelemizi sürdürüyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerimizin mali, özlük ve sosyal haklarını geliştirmek için yeni stratejiler geliştiriyoruz. Bu çabalarımızla, sendikamızı dünya standartlarının üzerine çıkarmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuşan Doğan, önümüzdeki dönemde, daha güçlü ve etkili bir sendikal mücadele için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.