Hastane İhmali İddiası! Sağlık Şikayetiyle Girdi, Bir Haftada Hayatını Kaybetti Hastane İhmali İddiası! Sağlık Şikayetiyle Girdi, Bir Haftada Hayatını Kaybetti

Fahiş Fiyatlara Müdahale

Kabine toplantısının ardından konuşan Erdoğan, fahiş fiyatlarla mücadelede kararlı olduklarını vurgulayarak, "Fahiş fiyat köpüğü belli başlı sektörlerde ortadan kalktı, kalkıyor," dedi. Fiyatların düşüşe geçmesi için atılan adımların süreceğini belirtti. "Vatandaşımızın helal lokmasına göz dikenlere göz açtırmayacağız," ifadesini kullandı.

Türkiye Yüzyılı Yolunda Kararlılık

Erdoğan, Türkiye Yüzyılı vizyonunun, ülkenin hedeflerine ulaşma yolunda büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti ve "Milletimizin Kızılelması'na dönüşen Türkiye Yüzyılı inşası yolunda azimle ilerliyoruz. Bizi hedeflerimizden alıkoymaya çalışanlara izin vermeyeceğiz," dedi.

Ekonomideki Gelişmeler

Ekonomideki iyileşme sürecine de değinen Erdoğan, "İş dünyamızın desteği ve ekonomik göstergelerdeki iyileşme ile enflasyonda düşüş başladı. Fahiş fiyatlarla mücadelede önemli adımlar attık. Bu süreçte ekonomimizi hedef alan saldırılara da maruz kaldık, ancak direncimizi sürdürüyoruz," şeklinde konuştu.

Terörle Mücadelede Kararlılık

Erdoğan, TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısına da değinerek, "Terörsüz Türkiye hedefimizdir. Türkiye'ye hainlik edenler iflah olmayacak, bu topraklarda ihanete yer yok," ifadeleriyle kararlılık mesajı verdi. Terörle mücadelede TSK ve MİT’in sorumluluklarını yerine getirdiğini vurgulayan Erdoğan, son operasyonlarda 213 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Deprem Bölgesindeki Çalışmalar

Cumhurbaşkanı, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek yıl sonuna kadar 200 bini aşkın evin teslim edileceğini söyledi. "Deprem bölgesinde evine girmeyen hak sahibi kalmayacak" diyerek yapılan çalışmaların süreceğini açıkladı.