Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden bu yıl mezun olan Erdem Aydın, annesinin laboratuvar teknikeri olarak görev yaptığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine atandı.

Beraber Çalışmanın Gururu

Anne Nimet Aydın, oğluyla aynı hastanede çalışmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, "Çok güzel bir duygu beraber çalışmak. Herkese nasip olmasını dilerim" dedi. Aydın, oğlunun acil serviste çalıştığını ve iş yoğunluğu nedeniyle yanına pek sık gitmediğini de ekledi.

İlk Görev Yerinde Ailesinin Yanında

Pratisyen hekim olarak göreve başlayan Erdem Aydın, ilk görev yerini özellikle annesinin çalıştığı hastane olarak seçtiğini söyledi. Alışma sürecinde annesinin desteğini hissettiğini belirten Erdem, “Hastanenin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmamı sağladı. Nöbetlerimiz pek denk gelmiyor ama beraber çalışmak çok güzel” ifadelerini kullandı.

Sağlık Çalışanlarının Teşvik ve Maaş Sıkıntısı Giderek Artıyor Sağlık Çalışanlarının Teşvik ve Maaş Sıkıntısı Giderek Artıyor

Aile Ortamında Çalışma Huzuru

Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Susur, hastane personelinin aile ortamında çalıştığını vurgulayarak, Aydın ailesinin bu birlikteliğinin hastaneye de mutluluk kattığını ifade etti.