Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Doktor N.T., hemşire İ.Ç. ve sağlık çalışanı E.G. tutuklanırken, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma Kapsamında Geniş Kapsamlı Araştırma

İçişleri Bakanlığı'nın 'Kuyu Operasyonu' adını verdiği çalışmalarda, Ereğli Devlet Hastanesi'nden usulsüz sağlık raporu aldırıldığı belirlendi. Emniyet ekipleri, İstanbul, Düzce ve Zonguldak'ta toplam 129 kişinin bu usulsüz raporlardan faydalandığını tespit etti. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin, sahte belgelerle haksız kazanç elde ettikleri ve bu belgeleri düzenledikleri iddia ediliyor.

Hastanede İlginç Anlar: ‘Cin Çarptı Beni’ Diyerek Yardım İstedi Hastanede İlginç Anlar: ‘Cin Çarptı Beni’ Diyerek Yardım İstedi

Adliyeye Sevk Edildiler

Gözaltına alınan Doktor N.T., eczane çalışanı muhtar Ö.K., hemşire İ.Ç., sağlık çalışanları M.Y., E.G., N.Ç., ve O.S., emniyetteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolleri yapılarak adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Doktor N.T., hemşire İ.Ç. ve sağlık çalışanı E.G. mahkemece tutuklanırken, diğer 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.