Diş Hekimi Yusuf Murat Kılıç, “Şahinbey ADSM’den mesai arkadaşım, ablam, dostum, Fehime Ablayı kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyim. Daha 20 gün önce telefonlaşmıştık, kanser tedavisi görüyordu. Hastanede yatıyordu, hastalığı nüks etmiş ama tedaviye tekrar başlamıştı. Allah’ın rahmeti üzerine olsun, mekanı cennet bahçelerinden bir bahçe olsun,” dedi.

Meslektaşlarından Fehime Hanım’a Veda

Dt. M. Tamer Kutsal: “Fehime Abla Çok Samimi ve İyi Kalpli Biriydi”

Diş Hekimi M. Tamer Kutsal, “Merhume Fehime Ablaya Allah rahmet eylesin. Fehime Abla çok samimi, iyi kalpli, dobra bir insandı. Hekim olarak yetenekli, işini hakkıyla yapan birisiydi. Ağız diş sağlığı merkezinde birlikte mesai yaptığımız zamanlarda da, öncesinde de, sonrasında da hep herkesin ‘Fehime Abla’sıydı. Allah gani gani rahmet eylesin, varsa tüm hakkım helal olsun. Nur içinde yatsın. Çok üzüldüm,” diye konuştu.

Elazığ'da Sağlık Personeline Saldırı Elazığ'da Sağlık Personeline Saldırı

Dt. Nafi Akın: “Yeri Zor Dolacak Bir Abla ve Dosttu”

Diş Hekimi Nafi Akın, “Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Fehime Ablayla çok mesai paylaştık, yeri zor dolacak bir abla, insan, dosttu. Hepimizin başı sağ olsun,” ifadelerini kullandı.

Dt. Tuğba Sayar: “Neşeli ve Kibar Bir Meslektaşımızdı”

Diş Hekimi Tuğba Sayar, “Neşeli, kibar ve çok tatlı bir meslektaşımız ablamızdı. Birlikte çalışmış olmaktan büyük mutluluk duydum. Allah rahmet eylesin,” dedi.

Fehime Hanım’ın vefatı, hem meslektaşları hem de hastaları arasında büyük bir üzüntü yarattı.