Güven kazandıktan sonra, Suad G.'den 150 bin liralık bir senet almayı başardı. Ancak, bu senedi işbirlikçileri Birdal D. ve Mehmet K.’ye satarak sahte senet düzenledi. Sahte senetlerin icraya konulmasının ardından, Suad G., sorumlu olmadığı bu borcu ödemesi için sürekli baskı altına alındı.

İş Bırakan Aile Hekimlerinin Ücret Kesintisine Danıştay Onayı İş Bırakan Aile Hekimlerinin Ücret Kesintisine Danıştay Onayı

Bahran L. ve işbirlikçileri Birdal D. ile Mehmet K., Suad G.'yi defalarca tehdit ederek ve takip ederek, genç doktorun hayatını kâbusa çevirdi. Suad G., hem kendisinin hem de ailesinin güvenliğinden endişe etmeye başladı. Bu tehditlerin artması üzerine Suad G., Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde, Bahran L.'nin Türkiye'de kaçak doktor olarak çalıştığını ve gerçekleştirdiği ameliyatlarla birçok kişinin hayatını tehlikeye attığını belirtti.

"Klinik Çalışmalarını Durdurmak Zorunda Kaldı"

Suad G.'nin suç duyurusunda ayrıca, Bahran L. ve iki işbirlikçisinin kliniğine adamlar gönderdiği ve bu nedenle Suad G.'nin çalışmak için kendi iş yerine gidemez hale geldiği ifade edildi. Randevulu hastalarını görmekte zorlanan Suad G., mesleğini icra edemediğini ve bu durumun ciddi bir tehdit oluşturduğunu belirtti. Kendi güvenliği ve hastalarının sağlığı için savcılığın acilen soruşturma başlatmasını ve Bahran L. ile işbirlikçileri hakkında kamu davası açılmasını talep etti.

Savcılık, Bahran L. ve iki işbirlikçisi hakkında soruşturma başlatırken, Suad G.'nin hayatını tehdit eden bu durumun yasal süreçle nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.