Bakan Memişoğlu kendini övdü: ‘Binlerce canın kurtarılmasına vesile oldum’ Bakan Memişoğlu kendini övdü: ‘Binlerce canın kurtarılmasına vesile oldum’

Mahkeme, davalı Cemal Ş.'nin, mağdura 50 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Sahte Diş Hekimi Temizlikçi Çıktı

Olay, Hakan Y.’nin diş ağrısı nedeniyle bir diş kliniğine gitmesiyle başladı. Cemal Ş., kendisini bir üniversitede öğretim görevlisi diş hekimi olarak tanıtarak Hakan Y.'nin üstteki dört dişini çekti. Ancak daha sonra Hakan Y. gerçek diş hekimi İbrahim Levent Ç.’den, Cemal Ş.’nin aslında klinikte temizlikçi olarak çalıştığını öğrendi.

Mahkeme Kararını Verdi: 50 Bin Lira Tazminat

Davanın görüldüğü İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde Hakan Y.'nin avukatı, müvekkilinin büyük bir zarara uğradığını belirterek tazminat talep etti. Mahkeme, Cemal Ş.’nin Hakan Y.'ye 50 bin lira manevi tazminat ödemesine ve bu tazminatın 2017’den itibaren yasal faiziyle beraber işlemeye başlamasına karar verdi.

"Bu Olay Amerika’da Olsaydı Milyonlarca Dolar Tazminat Gerektirirdi"

Davacı avukatı mahkemede, müvekkilinin sahte diş hekimi tarafından mağdur edildiğini vurguladı ve “Bu olay Amerika’da olsa milyonlarca dolar tazminat gerektirirdi” diyerek mağduriyetin ciddiyetine dikkat çekti.

Davalı Tarafın İddiaları Reddedildi

Davalı avukatı ise iddiaların soyut olduğunu savunarak davanın reddini talep etti. Ancak mahkeme, Cemal Ş.'nin eylemlerinin haksız olduğunu belirleyerek davayı davacı lehine sonuçlandırdı.