Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve SEAH Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Özdemir, Prof. Dr. Aziz Öğütlü’nün yerine geçerek Sakarya sağlık sisteminde yeni bir dönem başlattı.

Sağlık Çalışanlarının 'Vergide Adalet' Talepleri Meclis Gündeminde Sağlık Çalışanlarının 'Vergide Adalet' Talepleri Meclis Gündeminde

Sağlıkta Değişim Rüzgarları

Doç. Dr. Kayhan Özdemir'in göreve başlamasının ardından sağlık kadrolarında geniş kapsamlı bir revizyon yapılması bekleniyor. Özdemir’in, bazı ilçelerin sağlık müdürlerinden hastane başhekimlerine kadar yönetim kadrolarında değişikliğe gitme kararı alacağı öğrenildi. Özdemir, saha ziyaretlerinde tespit ettiği sorunları çözmek amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırıyor ve aksaklıkları yakından takip ediyor.

Genç ve Dinamik Kadro Geliyor

Müdür Özdemir’in, sağlık hizmetlerinde daha hızlı ve etkin çözümler üretmek için genç ve alanında uzman bir yönetim kadrosu oluşturmayı planladığı ifade ediliyor. Özellikle sağlık merkezleri ve mahallelerde yapılacak değişimlerle, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunulması hedefleniyor.

Yeni Projeler Yolda

Müdür Özdemir, Sakarya’da sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla yeni projeler üzerinde çalıştığını da belirtti.