Bakan, şehre yaptığı ziyaretlerde sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

TOKİ Aile Sağlığı Merkezi Ziyareti

Bakan Memişoğlu, Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan TOKİ Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Görevli personel tarafından karşılanan Memişoğlu, aşı için gelen çocukların aileleriyle sohbet etti ve merkezin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Kapadokya Alan Başkanlığı'nda Değerlendirme Toplantısı

Sağlık Bakanı, Nevşehir ziyareti kapsamında Kapadokya Alan Başkanlığı'nda düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Nevşehir'in sağlık hizmetleri değerlendirildi ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir Devlet Hastanesi İncelemesi

Memişoğlu, Nevşehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastanenin mevcut durumu ve sağlık hizmetleri hakkında detaylı incelemelerde bulundu. Hastane personeliyle görüşen Bakan, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak adına gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

 Esnafla Buluşma

Bakan Memişoğlu, Nevşehir kent merkezindeki iş yerlerini de ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Memişoğlu, sağlık hizmetlerine dair esnafın görüşlerini dinledi ve sorunlarını not aldı.

‘Yakayım mı?’ Sözü Gerçeğe Döndü: Hemşireye 3,5 Yıl Hapis Cezası ‘Yakayım mı?’ Sözü Gerçeğe Döndü: Hemşireye 3,5 Yıl Hapis Cezası

Bakan Memişoğlu'nun programlarına AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç, Vali Ali Fidan ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.