Antalya Caddesi üzerinde gerçekleşen kazada, Manavgat Adliyesi önünde bulunan yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Cesim Solak’ın kullandığı 07 BIM 583 plakalı motosiklet, cadde üzerinde seyir halindeki Uğur Aydoğmuş’un kullandığı 07 BPA 661 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki motosiklet sürücüsü de yola savruldu ve ciddi şekilde yaralandı.

Sağlık Ocağı Personelinden Hızlı Müdahale

Kazanın hemen ardından, olay yerinin karşısında bulunan Manavgat 1 Nolu Sağlık Ocağı’nda görevli doktorlar ve sağlık çalışanları hızla yaralıların yardımına koştu. Motokurye olduğu öğrenilen Uğur Aydoğmuş, kazanın ardından yerinden kalkamazken, sağlık ocağı personeli yol ortasında ona ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Diğer motosiklet sürücüsü Cesim Solak ise sağlık ocağı bahçesinde bulunan bir banka yatırılarak ilk müdahalesi yapıldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Her iki yaralı motosiklet sürücüsü de kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ocağı çalışanlarının hızlı müdahalesi sayesinde yaralılara zamanında tıbbi yardım yapılmış oldu.

Hatay’da Sağlık Çalışanları Sosyal Medya Üzerinden Bakanlığa Seslendi Hatay’da Sağlık Çalışanları Sosyal Medya Üzerinden Bakanlığa Seslendi

Kaza, Manavgat’ta trafik güvenliği konusundaki eksiklikleri bir kez daha gözler önüne sererken, sağlık ocağı çalışanlarının özverili ve hızlı müdahalesi takdir topladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.