Çarşamba Devlet Hastanesi’nde Tören

Hayatını kaybeden hemşire Seydi Mertcan Barçin için bugün Çarşamba Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlendi. Törende konuşma yapan Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Uras, "Mesai arkadaşımızı elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve mesai arkadaşlarına sabır diliyorum" dedi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Törene, Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Uras’ın yanı sıra, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Uğur Sezgin ve meslektaşları katıldı. Meslektaşları, Barçin'in kaybı karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Nevşehir Devlet Hastanesinde Hijyen Standartları Artırılıyor: Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Başlatıldı Nevşehir Devlet Hastanesinde Hijyen Standartları Artırılıyor: Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Cenaze Babaevine Götürüldü

Törenin ardından, Seydi Mertcan Barçin’in cenazesi Atakum ilçesindeki babaevine götürüldü. Genç hemşirenin ani ve üzücü kaybı, ailesi, arkadaşları ve tüm sağlık camiasında derin bir üzüntü yarattı.