Ayyıldız, hastanenin geniş hizmet yelpazesi ve sunduğu nitelikli sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

333 Bin Metrekare Kapalı Alan ve 1150 Yatak Kapasitesi

Ayyıldız, hastanenin 333 bin metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu ve toplamda 1150 yatak kapasitesi ile hizmet verdiğini belirtti. Deprem izolatörleri ile güvenliği üst düzeye çıkarılan hastanenin, 37 tam donanımlı ameliyathane ile Eskişehir halkına hizmet sunduğunu kaydetti.

330 Bin Ameliyat, 29 Bin Doğum

Hastane, 19 bini A grubu olmak üzere 330 bin ameliyat gerçekleştirdi. Ayyıldız, ayrıca 29 bin doğum ile Eskişehir’de bu alanda lider olduklarını ve anne-bebek dostu hizmet prensibiyle öne çıktıklarını belirtti.

Yanık ve Kalp Merkezlerinden 24 Bin Anjiyografi

Yanık Merkezi'nin yanı sıra, açıldığı günden bu yana Kalp Merkezi ve Koroner Anjiyografi Ünitesi’nde 24 bin anjiyografi ve 1000'in üzerinde açık kalp ameliyatı yapıldı. Yanık Merkezi ise 8 servis ve 4 yoğun bakım yatağı ile hastalara uzman ekip tarafından tedavi sunuyor.

Obezite Merkezi: 6 Yılda 2 Bin Hastaya Destek

Obezite Merkezi’nde sorumlu hekim, diyetisyen ve psikologlardan oluşan bir ekiple hizmet verildiğini ifade eden Ayyıldız, bugüne kadar 2 bin hastanın merkezin hizmetlerinden faydalanarak toplamda 6,5 ton kilo kaybettiğini bildirdi.

Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri (YGAP) ve Kemoterapi Merkezi

Hastanede 2019’da faaliyete başlayan YGAP birimi, ceza sorumluluğu olmayan hastalara yönelik adli psikiyatri hizmeti sunarken, Kemoterapi Merkezi de aylık 500 seans ile kanser tedavisi uyguluyor.

Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahriye Ekşi Hayatını Kaybetti Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahriye Ekşi Hayatını Kaybetti

Geriatri ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi

Ayyıldız, açılan Geriatri Merkezi ile 80 yaş ve üzeri bireylerin tıbbi bakım ihtiyaçlarının karşılandığını, açılışından bu yana 3 bin hastaya ulaşarak, evde bakım hizmetlerinin yanı sıra uzaktan erişim ve muayene hizmetleri sağladıklarını belirtti.

Eskişehir Şehir Hastanesi, sunduğu kapsamlı ve yenilikçi sağlık hizmetleri ile yalnızca şehir için değil, tüm bölge için bir sağlık üssü konumunda hizmet vermeye devam ediyor.