Hastane Yönetimi Randevu Taleplerine Olumsuz Yanıt Verdi

İTO tarafından yapılan açıklamada, seçimlerin yer ve zamanını görüşmek için hastane yönetiminden randevu talep edildiği ancak yönetimin bu talebe olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Hastane temsilcilerinin başhekimle görüşmek istemesi üzerine saatlerce bekletildiği ve görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle seçimlerin iptal edildiği ifade edildi.

Rehabilitasyon Merkezinde Şiddet: 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti Rehabilitasyon Merkezinde Şiddet: 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

İstanbul Tabip Odası Yönetimi Temsilcileri Atadı

Seçimlerin yapılamaması üzerine İTO Temsilciler Kurulu Divan Başkanı Dr. Yavuz Altunkaynak’ın hastaneye temsilci atanması talebiyle yönetim kuruluna dilekçe ile başvurduğu belirtildi. Bunun sonucunda, İTO Yönetim Kurulu tarafından 2024-2026 tarihleri için hastaneye temsilciler atandı ve atama kararları Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi’ne iletildi.

Başakşehir Hastanesi Yönetimi Kınandı

İstanbul Tabip Odası, demokratik bir sürecin işletilmesine ve odanın faaliyetlerine engel olduğu gerekçesiyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yönetimini kınadı.