Acil Servis’te doktor olarak hizmet veren Gülşen İpek Boğazkesenli, Sude Tekin, Gökçe Eda Vargün, Sena Akyıldız ve Seren Kahreman, ilk nöbetlerini de bu hastanede tuttu.

Başhekim Göçmen: “Büyük Bir Şans”

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, bu durumun hem hastane hem de bölge için büyük bir şans olduğunu belirtti. Göçmen, İnegöl Devlet Hastanesi’nin çevre ilçelere de hizmet verdiğini ve yoğun bir hasta profiline sahip olduğunu ifade ederek, “Bu beş doktorumuzun burada göreve başlaması bizim için büyük bir mutluluk ve onur kaynağı. Gelecekte bayrağı güvenle devredeceğimiz bu genç meslektaşlarımızın varlığı, İnegöl adına da önemli bir kazançtır" dedi.

“Bu Hastanenin Koridorlarında Doktor Olmaya Karar Verdim”

Yeni atanan doktorlardan Sude Tekin, annesinin 25 yıl bu hastanede hemşire olarak çalıştığını belirtti. Annesinin iş arkadaşlarından etkilenerek bu mesleğe adım attığını söyleyen Tekin, "Doktor olmaya bu hastanenin koridorlarında karar verdim. Bu hastanede olmak benim için çok gurur verici" diye konuştu.

“Anne ve Babamın İzinden Gittim”

Aynı hastanede doğup büyüyen ve burada eğitimini tamamlayan Gökçe Eda Vargün, İnegöl Devlet Hastanesi’nde annesinin 28 yıl hemşirelik, babasının da sağlık memurluğu yaptığını belirtti. Ailesinin meslektaşlarından ilham alarak bu hastaneyi tercih ettiğini dile getiren Vargün, "İyi ki burayı tercih etmişim, İnegöl halkına hizmet etmekten mutluyum" dedi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz’dan Bozova Ziyareti Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz’dan Bozova Ziyareti

“Çocukken Tedavi Gördüğüm Koridorlarda Doktorluk Yapıyorum”

Doktor Seren Kahreman ise doğduğu hastanede çalışmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu ifade etti. "Çocukken tedavi gördüğüm koridorlarda artık doktor olarak hizmet veriyorum" diyen Kahreman, İnegöl Devlet Hastanesi’ni ilk tercihi olarak seçmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.