Oğuz, “Serbest A.! Sendikanın parasıyla arsa-inşaat-emtia işlerinden serbest bırakma tutanaklarına adını yazdırdın. Kasayı nasıl boşalttıysan kuruşu kuruşuna hesap vereceksin. Şimdilik serbestsin. Unutma ki seni yargılatıp cezaevine sokacağım. Ben işimi yarım bırakmam. Görüşeceğiz,” dedi.

Polis İfadeleri ve İthamlar

Berk Oğuz, polise ifade verdiğini ileri sürdüğü A.D. hakkında da açıklamalarda bulundu. Oğuz, “Tekkeci-Kurtçu A.D.! Polise ifade vermeye gitmişsin. Ne sordularsa ‘ben yaptım, ben karar aldım’ demişsin. Yediğin naneleri itiraf etmen beni sevindirdi. Ama beni tatmin etmez. Yanına aldığın çakma müridler de yargılanacak. Ben sadece seninle değil, alayınızla uğraşacağım,” şeklinde konuştu.

100 Bin Atama Talebi İçin Sağlık Çalışanları Sosyal Medyada Rekor Kırdı! 100 Bin Atama Talebi İçin Sağlık Çalışanları Sosyal Medyada Rekor Kırdı!

Hekim Sendikasi Gozalti 2

Suistimal mi Var?

Tekkeci A. diye hitap ettiği Genel Başkan hakkında suçlamalarda bulunan Oğuz, “Savcı sana 50-60 milyon TL’nin hesabını soruyor. Naylon fatura da göstersen, kaçsan da hesap vereceksin. Yargılanacaksın. Sendikayı batırmana izin vermeyeceğiz. Güvendiğin ve güç aldığın ‘kurtçu’ abilerine de benden selamlar… Filmin son sahnesindeyiz,” dedi.

Oğuz, sendika içinde usulsüzlük yapanların yargı önünde hesap vereceğini vurgulayarak, mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. Hekim Sendikası’nın İstanbul Şubesinde görev alan Oğuz, hekim sendikasının mali yapısının korunması ve haksızlıkların giderilmesi için gereken tüm adımları atacaklarını ifade etti.

Hekim Sendikasi Gozalti