Edinilen bilgiye göre, Mustafa Öz, defalarca hastaneye gitmesine rağmen dişini çektiremeyince sinirlenerek hastane bahçesinde bulunan kamelyanın üzerine çıktı.

Feci Kazada İki Doktor Hayatını Kaybetti, İki Doktor Yaralı Feci Kazada İki Doktor Hayatını Kaybetti, İki Doktor Yaralı

Öz, yetkililerin gelmesini bekledi ve emniyet ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çabaları sonucunda kendisine zarar vermeden aşağı indirildi.

“Dişim Çekilmedi, Sinirlendim Çıktım”

Tedavi edilmediğini iddia eden Mustafa Öz, “Kurban Bayramı’ndan itibaren bu hastaneye dişimi çektirmek için geliyorum. Fakat dişim doktorlar tarafından bir türlü çekilmedi. Olay bundan ibaret. Ben de sinirlendim, sesimi duyurmak için çıktım” dedi.

Kardeşi Murat Öz’ün Açıklamaları

Mustafa Öz’ün kardeşi Murat Öz ise, “Kendisi randevu alıyor. Narkoz etkisini hemen göstermiyormuş. Yaklaşık iki dakika sonra doktor tekrar çağırdığında ağzının uyuşmadığını söylüyor. Doktorla orada bir münakaşa yaşıyor, doktor da kendisine ‘Çekmiyorum, git istediğin yerde çektir’ demiş. Bu olay birkaç kez tekrarlanmış. Sürekli hastaneye geliyor ve aynı muameleyi görüyor. Kimse ilgilenmiyor. Bugün yine gelip aynı şeyi yaşıyor, fakat dişini bir türlü çektiremiyor. Kardeşimin bilinen bir psikolojik rahatsızlığı yok” şeklinde konuştu.

Emniyet Ekiplerinin Müdahalesi

Olay yerinde emniyet ekipleri hızlıca müdahale ederek Mustafa Öz’ü ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren uğraşlar sonucunda Öz, zarar görmeden indirildi ve durum kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.