Bakan Memişoğlu’ndan Covid-19 ve Sağlık Hizmetleri Açıklaması: ‘Anormal Bir Artış Yok’ Bakan Memişoğlu’ndan Covid-19 ve Sağlık Hizmetleri Açıklaması: ‘Anormal Bir Artış Yok’

Bu olay, hastanenin yemekhanesindeki hijyen sorunlarını tekrar gündeme taşırken, hastalar, sağlık çalışanları ve ziyaretçiler arasında ciddi endişelere neden oldu. Daha önce de benzer şikayetlerle gündeme gelen hastanede bu tür olayların kabul edilemez olduğu belirtiliyor.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor

Yemekte çıkan kurt ile ilgili görüntüler ve haberler, sosyal medya platformlarında hızla yayıldı. Hastane personeli ve hastalar, ihale yoluyla hizmet veren yemek firmasının hijyen standartlarına uymadığını savunarak, bu tür olayların tekrarının engellenmesi gerektiğini vurguladı. Olayın ardından ne hastane yönetiminden ne de yemek firması yetkililerinden resmi bir açıklama gelmemesi, kamuoyundaki rahatsızlığı daha da artırdı.

Firmanın Denetimi ve Soruşturma Başlatılacak

Olayın ortaya çıkmasının ardından yemek hizmeti sunan firmanın denetim altına alınacağı ve konuyla ilgili soruşturma başlatılacağı öğrenildi. Hastane personeli ve hasta yakınları, yemek hijyeninin sağlanması adına daha sıkı önlemler alınması gerektiğini dile getirerek, bu tür ihmallerin asla kabul edilemez olduğunu belirtti.