Yerine Dahiliye Uzmanı Dr. Levent Oğul atandı.

 Dr. Sarcan'dan Veda Mesajı

Görevinden ayrılmasının ardından bir açıklama yapan Dr. Sarcan, bir yıl önce büyük bir onur ve sorumlulukla devraldığı başhekimlik görevinden bugün itibarıyla ayrıldığını belirtti. Görev süresince hastanenin gelişimi, hizmet kalitesinin artması ve vatandaşların sağlığının korunması için ekip arkadaşlarıyla büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Dr. Sarcan, karşılaştıkları zorlukların kendilerini daha güçlü ve kararlı hale getirdiğini vurguladı.

Deprem Sonrası Başarıya İmza Atan Sağlık Müdürü Mersin’e Atandı Deprem Sonrası Başarıya İmza Atan Sağlık Müdürü Mersin’e Atandı

“Sağlık Hizmeti Sunmanın Önemi ve Değerini İdrak Ettim”

Süreç boyunca tanıştığı değerli insanlardan ve birlikte başardıkları projelerden bahseden Dr. Sarcan, görev süresi içinde hastanenin sadece bir tedavi merkezi değil, aynı zamanda bir güven kapısı olmasını amaçladıklarını söyledi. Sağlık hizmetinin ne denli önemli ve değerli olduğunu bu süre zarfında bir kez daha idrak ettiğini ifade ederek, hastane personeline ve yöneticilere teşekkür etti.

"Güvenim Sonsuz"

Dr. Sarcan, görevden ayrılırken hastanenin hizmet kalitesinin gelecekte de devam edeceğine ve gelişeceğine olan inancını dile getirdi. Sağlık ve insan odaklı çalışmaların her zaman ön planda tutulacağına güveninin tam olduğunu belirterek, görevine devam edecek arkadaşlarının hastaneyi daha ileriye taşıyacaklarından emin olduğunu ifade etti.

Yeni bir sayfa açacağını belirten Dr. Sarcan, çalışma arkadaşlarına sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diledi.