Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Gençlere Uyarı: 'Elektronik Sigara ve Puflara Dikkat Edelim' Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Gençlere Uyarı: 'Elektronik Sigara ve Puflara Dikkat Edelim'

Kazanın Detayları

Kazanın, H.S. (39) yönetimindeki 03 BG 966 plakalı ambulansın, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 03 ANG 611 plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana geldiği bildirildi. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan her iki araç da şarampole yuvarlanarak durabildi.

Yaralıların Durumu

Kazada, ambulansın sürücüsü ile araçta bulunan hemşireler Ö.T. (39) ve S.T. (26) yaralandı. Ayrıca, otomobilde bulunan A.T. (65) ve Y.T. (20) de kazada yaralanan diğer kişiler oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslar, yaralıları hızla çevredeki hastanelere götürdü. Yaralılardan A.T. ve Y.T.'nin hayati tehlike taşıdığı bilgisi verildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme başlatılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve sürücülerin durumuyla ilgili daha fazla bilgi ise yapılacak olan incelemeler sonucunda netlik kazanacak.