Ali Yalçın’dan İşten Çıkarılan İşçilere Destek Ziyareti: ‘Emek Mücadelesini Sonuna Kadar Destekliyoruz’ Ali Yalçın’dan İşten Çıkarılan İşçilere Destek Ziyareti: ‘Emek Mücadelesini Sonuna Kadar Destekliyoruz’

Nennioğlu, “08.07.2024 - 12.07.2024 tarihleri arasında Adana Şehir Hastanesi’nin tüm bloklarına gerçekleştirdiğimiz saha ziyaretlerinde, sağlık çalışanlarımızın sorunlarını tespit ettik. Bu sorunların çözümü için önerilerimizi Başhekim Doç. Dr. Volkan Harput Bey’e sunduk,” ifadelerini kullandı.

Başhekim Volkan Harput’un liderlik özellikleri ve hastane yönetimindeki başarısına vurgu yapan Nennioğlu, sorunların çözümüne yönelik işbirliklerinin devam edeceğini belirtti. Adana Şehir Hastanesi’nin Türkiye’de en fazla teşvik dağıtan hastanelerden biri olduğunu belirten Nennioğlu, bu durumun devamlılığı için çalışan memnuniyeti ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını desteklemek ve çalışma koşullarını iyileştirmek için tüm önerilerinin dikkate alınmasını temenni ettiklerini belirten Nennioğlu, hastaneyi yıpratmaya çalışan marjinal sendika ve kişilerin sürekli eleştirilerde bulunduğunu ve sağlık çalışanları ile doktorları iş yapmıyor gibi lanse ettiğini ifade etti.

Nennioğlu, “Biz, yetkili sendika olarak, bu marjinal kuruluş ve kişilerin yapmış olduğu eleştirileri yerinde inceleyerek böyle bir durumun olmadığını defalarca kanıtladık. Amacın çalışanları, idareyi ve yönetimi zan altında bırakarak kendilerine pay çıkarmak olduğunu tespit ettik,” dedi.

Başhekim Volkan Harput’un hastanenin başarılı ve etkin bir şekilde yönetilmesinde büyük rol oynadığını belirten Nennioğlu, Harput’un liderlik yetenekleri ve çalışanlara gösterdiği destek ile hastanenin Türkiye’de en fazla teşvik dağıtan hastane olmasını sağladığını söyledi. Harput’un, çalışanların sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımı ile takdir edildiğini belirtti.

Nennioğlu, hastane içindeki tüm birimlerin uyum içinde çalışmasını sağlayarak, sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde sunulmasına katkıda bulunduklarını ifade etti.

Sağlık-Sen Adana Şube Yönetim Kurulu olarak, Adana Şehir Hastanesi’nin başarılı yönetiminin devam etmesi ve sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılmasını umduklarını belirtti.