Bakan Işıkhan Ve Memur-Sen Görüştü: Ücret Artışı Ve 3600 Ek Gösterge Gündemde! Bakan Işıkhan Ve Memur-Sen Görüştü: Ücret Artışı Ve 3600 Ek Gösterge Gündemde!

Vizite Sırasında Gerilim

Yangın sonucu vücudunda 3. derece yanık oluşan ve 12 yıldır tedavi gören 18 yaşındaki Tutku Kıdık, hastanede bir operasyon geçirdi. Ertesi gün yapılan vizite sırasında, Kıdık'ın annesi Ayşe Boğaçlı, kızının elini kullanamadığını belirterek odadan çıkmak istemedi. Bu duruma sinirlenen Prof. Dr. M.İ, odadan çıkmayan Boğaçlı'ya "kimsin lan sen?" ve "haysiyetsiz" diyerek hakaret etti. O anlar, anne Boğaçlı tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Anne Ayşe Boğaçlı'nın Açıklamaları

İHA muhabirine konuşan Ayşe Boğaçlı, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Sabah saatlerinde kızımın suyunu içirdim ve kahvaltısını yaptırdım. Hastanede çalışan personelden biri geldi ve 'Murat hoca, vizit yapacak odadan çıkar mısınız?' dedi. Ben de 'ben çıkamam, benim çocuğum yeni ameliyat oldu ve odada kalmak istiyorum' dedim. Bir dakika geçmeden doktor sinirli bir şekilde gelerek, 'kim çıkmayacak, kimmiş bu? Odadan çıkacaksın, çık' dedi. Daha sonra bana bağırdı ve 'haysiyetsiz' diyerek hakaret etti. Bu olay kızımın kriz geçirmesine neden oldu."

Yaşanan Üzüntü ve Tepkiler

Boğaçlı, hakaretlerin kendisini ve kızını derinden üzdüğünü belirtti: "Ben 2 gün kendime gelemedim. Çok üzüldüm ve çok ağladım. Biz doktorlara canımızı emanet ediyoruz. Bu şekilde sinirli bir insan acaba kızımın ameliyatına girer mi? diye çok düşündüm. Benim çocuğumun yanında argo kelimeler kullanması bizi çok üzdü ve ilk defa böyle bir şey başımıza geldi."

Hukuki Süreç Başlatıldı

Anne Ayşe Boğaçlı, Prof. Dr. M.İ hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunduğunu da sözlerine ekledi.