Uzun yıllardır sağlık sektöründe önemli görevlerde bulunan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Ersoy, yeni görevinde de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak adına çalışmalar yürütecek.

Depremde 3 Çocuğunu Kaybetti, Şimdi İl Sağlık Müdürü Olarak Göreve Başladı Depremde 3 Çocuğunu Kaybetti, Şimdi İl Sağlık Müdürü Olarak Göreve Başladı

 Sağlık Alanında Yeni Dönem

Süleyman Ersoy, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekimlik görevini yürütürken, hastanenin sağlık hizmetlerinde büyük iyileşmelere öncülük etmişti. Özellikle sağlık çalışanlarıyla kurduğu etkili iletişim ve hastane yönetiminde gösterdiği liderlik, onu sağlık camiasında saygın bir konuma getirdi. Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki yeni görevinde de sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve Kırşehir halkının sağlık ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması için çalışmalar yapması bekleniyor.

 Kırşehir Sağlık Sisteminde Yenilikler Bekleniyor

 Ersoy, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü görevini devraldıktan sonra yaptığı ilk açıklamalarda, sağlık hizmetlerinin her vatandaş için eşit, nitelikli ve ulaşılabilir olmasının en büyük hedeflerinden biri olduğunu belirtti.