Dr. Ömür, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönelik gerçek dışı ve itibarı zedeleyici haberlerin yayıldığını belirterek, bu iddiaların halkı yanlış yönlendirebileceğini söyledi.

iddialar Asılsızdır

Dr. Ömür, müdürlüklerinin hiçbir hizmet sunmadığı, Siirt'in sağlık alanında geri kaldığı ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ciddi sorunlar olduğu yönündeki iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Bu tür art niyetli ve gerçeklikten uzak paylaşımlar hakkında gerekli hukuki yollara başvurulduğunu ve sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

Teşekkürlerini İletti

22 yıllık süre içinde Siirt'e yapılan sağlık yatırımlarının somut örneklerle listelendiğini ifade eden Dr. Ömür, bu yatırımlara imkan sağlayan Cumhurbaşkanı, bakanlar, milletvekilleri ve valilere teşekkür etti. Siirt İl Sağlık Müdürlüğü'nün ve bağlı kurumların, halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaya gece gündüz demeden devam edeceğini vurguladı.

Hastanede Bıçaklı Saldırıda, Güvenlik Görevlisinin Kan Donduran İfadesi! Hastanede Bıçaklı Saldırıda, Güvenlik Görevlisinin Kan Donduran İfadesi!

Belge1-3