Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, Hatay İl Sağlık Müdürü Olarak Atandı Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, Hatay İl Sağlık Müdürü Olarak Atandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne Geçiş

2017 yılından bu yana Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Dr. Pala, yeni görevine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda başladığını belirtti. Mesajında, “Yaklaşık 10 yıldır Kütahya ve Eskişehir’de farklı dönemlerde çeşitli görevler üstlendim, ancak bu bir veda değil, yeni bir başlangıç” sözlerine yer verdi.

Veda Mesajında Sitemli Sözler

Veda mesajında, “Zaman zaman aldatıldık, zaman zaman örselendik, ancak doğru yoldan ayrılmamanın huzurunu yaşıyorum” diyerek duygularını dile getiren Dr. Pala, kendisine inanan ve destek veren isimlere özel teşekkürlerini iletti. Ali Mumcu, Prof. Dr. Uğur Bilge, Dündar Ünlü ve birçok siyasetçiye şükranlarını sunarken, görev süresi boyunca işbirliği içinde çalıştığı sağlık çalışanları ve yöneticilere de teşekkür etti.

"Hakkımızı Helal Ediyoruz"

Veda mesajında, "Asıl olan, gökkubede hoş bir seda bırakmak" sözleriyle, geride hoş anılar bıraktığını ifade eden Dr. Pala, tüm dostlarına kapısının ve gönlünün her zaman açık olduğunu belirtti. Ayrıca, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için dua ettiğini söyleyerek, helallik talep etti.